Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов беше много щастлив след победата с 2:1 над Септември (Симитли) и класирането на тима му в Efbet Лига. 

„Развълнуван съм. Това, което изпитах днес, го изпитах преди 30 години като футболист. Поздравявам момчетата. С какви ли не удари под кръста се опитваха да играят срещу нас, но те показаха с морала, че заслужават мястото си. Благодаря на общината в лицето на г-н Tодор Попов, както и на Иван Папазов, който винаги е бил зад гърба ми. Искам да посветя тази победа на един от най-верните ни фенове, който не е сред нас - Юрий. Щеше да е най-щастливият човек на света“, каза Митов.

„С футболни средства стигнахме до това ниво. Затова казах, че благодаря на Иван Папазов, че повярва в мен и не ме смени на третия мач. Треньорите в България не са защитени, за съжаление е така. Не съм мислил за селекция, исках да мине този мач. Много рано ни отписаха, защото не бяха гледали програмата. Искам да отпразнуваме и след това ще гледаме. Ще се направи всичко възможно да домакинстваме в Пазарджик. Този отбор е на града и не трябва да играем на други места. Пазарджик е футболен град и хората ще се радват на отбора. Хебър играе срещу всеки за победа, така ще бъде и в елита", добави бившият треньор на Левски.