Треньорът на "Левски" Николай Митов коментира впечатленията си от играта на отбора в контролата срещу Матерсбург, завършила 1:1.

„Няма да давам крайни оценки за този мач. Получиха се много хубави неща до 65-70 минута. Направиха се и някои наивни грешки и има доста неща, които трябва да изчистим. Вървим последователно нагоре. Така мисля. Готвим се за другия мач и там искам още повече да изчистим нещата. Важното е да имаме създадени положения, в един момент ще почнат и да влизат", каза Митов.

"През второто полувреме имаше също хубави неща в нашата игра и до 70-ата минута държахме контрола върху топката. Спечелихме много единоборства, пресирахме добре. Младите правят грешки, но пред тях е бъдещето. Нормално е да грешат и не можем да ги укоряваме. Днес съм доволен от това, че пресирахме добре, блокът ни беше добър и имахме търпение в държанието на топката. От това съм най-доволен, защото в първия мач особено през второто полувреме загубихме елементарни топки, а сега задържахме добре, изиграхме ги добре и имахме доста ситуации за гол. Със всеки изминал мач ще избистрям състава, за да съм наясно на сто процента със единайсетте за първия мач от лига Европа”, добави треньорът на "Левски".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ