Треньорът на "Левски" Николай Митов демонстрира оптимизъм на заминаване за Казахстан, заявявайки, че "сините" ще продължат напред в Лига Европа, въпреки нулевото равенство с Иртиш в първия мач. На "Герена" избраниците му разочароваха феновете, които дори освиркваха собствените си футболисти още на старта на новия сезон. Въпреки това Митов отново полетя в облаците и започна да говори врели-некипели. Явно само за треньора "сините" са "играли добре" в първия двубой и със сигурност ще постигнат нужния резултат в Казахстан и ще продължат напред.

В четвъртък от 16:00 часа българско време "Левски" гостува на Иртиш в решителния сблъсък. Двубоят ще бъде предаван директно по Нова телевизия.

"Ще продължим. В първия мач показахме, че сме по-добрият отбор", коментира Митов на аерогара "София".

"Миналата седмица играхме много по-добре от Иртиш. Мисля, че сме по-класният отбор. Ще има промени в състава. Решил съм кой да почне измежду Силва и Карвальо, но няма да го кажа сега, а ще го видите на мача", каза наставникът на "Левски".

"Направил съм си изводите. Искам футболистите да изпълнят това, което съм им казал. И в първия мач искахме да вкараме гол, но това го има във футбола. Играчите ми не са разколебани. Те са уверени, че ще успеят. Аз също съм уверен, че ще продължим напред", добави Митов.

Футболистите и щабът на "Левски" в 18:40 часа лети за Виена. След кратък престой на летището в столицата на Австрия следва полет до град Астана, откъдето "сините" ще потеглят отново със самолет за Павлодар за реванша с Иртиш.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ