Спортният директор на "Левски" Наско Сираков заяви, че "сините" задължително трябва да отбележат гол на реванша с Иртиш, ако искат да се класират за следващия кръг на Лига Европа. Решителният мач за продължаване напред в Лига Европа е в четвъртък от 16:00 часа в Павлодар, като ще бъде предаван директно по Нова телевизия.

"Полетите са три и наистина ще бъде тежко. Има достатъчно време, за да се възстановят момчетата. Очаква ни тежък мач. От играта има какво да се желае. По-недоволни трябва да бъдем от резултата, защото трябваше да спечелим този мач. Това ни прави задачата по-трудна“, коментира Сираков на заминаване за Казахстан.

"Казах още след първия мач, че двубоят е от 180 минути. Мислим само за реванша и да се представим по-възможно най-добрия начин. Отиваме да отбележим гол, ако искаме да продължим. Виждам, че нападателите вкарват много на тренировките. Дано го направят и утре", добави началникът.

"Сами си направихме задачата по-трудна, но мисля, че имаме сили да преодолеем този противник. Сега не трябва да имаме самочувствието на фаворит. Шансовете на двата отбора са изравнени. Ако се случи да отпаднем, ще му мислим. Болезнено ще бъде, но не мисля за такъв вариант", добави Сираков.