Наставникът на "Левски" Николай Митов работи по лятната селекция, въпреки че оставането му начело на отбора още не е ясно. "Сините" подариха шампионската титла на Лудогорец след 1:1 у дома със Славия и на "Герена" се очакват поредните промени.

БЛИЦ обаче разбра, че Митов се считал за оставащ и дори вече имал планове кои футболисти да бъдат привлечени, за да се подсили тима.

Един от желаните е талантливият полузащитник Янко Ангелов, който е в отлични отношения със специалиста. Митов е бил треньор на халфа в продължение на 3 години в детско-юношеската школа на "сините". Ангелов дори е считан за футболния син на треньора.

20-годишният халф беше прогонен от "Герена", където не получи шанс да пробие в мъжкия отбор, а този сезон беше с основна заслуга Любимец да стигне до историческата промоция в "А" група.

Завръщането му в любимия "Левски" вече е задействано, като "сините" са отправили запитване до колегите си от амбициозния клуб от Южна България за цената, срещу която биха им го дали. Любимец няма да пусне Ангелов без трансферна сума, като надеждата на "бостанджиите" е да приберат поне 100 000 лева от раздялата си с един от основните си играчи.

yanko1.jpg