Септември (София) започва подготовка днес. Възпитаниците на Николай Митов ще тренира три седмици в София, като на 25 януари групата заминава на подготвителен лагер в Сандански. Там "септемврийци" ще изиграят няколко контролни срещи, след което ще продължат да се готвят в столицата.

На първата тренировка на отбора от стария състав, ще се явят Емил Петров, Николай Николов, Илиян Гаров, Антонио Павлов, Петър Тончев, Стоян Предев и Александър Манолов. Към тях ще се присъединят и две от новите попълнения в тима, воден от Николай Митов - Светослав Диков от Сливнишки герой, както и младежкият национал Георги Стоичков. Защитникът е юноша на "Левски" и идва от Локомотив (Мездра).

Както вече стана ясно, след решение на собствениците на клуба, "септемврийци" ще дават шанс на своите юноши до 19 години да се наложат в първия състав. Николай Митов ще може да разчита на общо 26 футболисти. Първенството в Югозападната "В" група стартира на 21 февруари. Първият мач на Септември е домакинство на Вихрен (Сандански).