Треньорът на "Левски" Николай Митов обяви категорично, че иска да спечели Купата на България в утрешния финал с Берое, който започва в 17:30 часа в Ловеч. Специалистът изрази увереност в силите и възможностите на възпитаниците си, като обяви, че няма никакви притеснения преди срещата със селекцията на Петър Хубчев. Митов сподели, че заслугата за класирането на "Левски" на финала е на предшественика му Илиан Илиев.
 
"Имаме го спокойствието в съблекалнята, настроението е като за финал. Това все пак е друг мач - финал, съвсем различно е. Момчетата са спокойни, уверени, така че нямаме никакви притеснения", започна Митов на пресконференцията си.

"Въобще не мислим за мача с Лудогорец в събота. Само Берое ние в главата. Хвърляме се за Купата на България. Това е финал. Всички са готови, Кристовао Рамос и Базил де Карвальо също. Ще разполагам с група от 21 футболисти. Няма да пазя никой играч. Има огън в очите им, но трябва да го покажат и на терена. "Левски" няколко години няма трофей и искам да спечелим Купата. Бихме два пъти Берое тази година, искам да ги бием и трети път", сподели наставникът на "сините".

"Левски" винаги е фаворит в мачовете у нас, този мач също не прави изключение. Това ни е орисията - да сме фаворити. Заслугата да играем на утрешния финал е на Илиан Илиев", отсече още треньорът.

На въпрос дали е искал съвет от Илиев преди сблъсъка с Берое, Митов отговори лаконично: "Не сме разговаряли."

„Берое е отбор, който показва добри игри през пролетния полусезон. Знам им слабите и силните страни", коментира още Николай Митов.

 "А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ