Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Тоталният хаос и безпаричие в ЦСКА продължават. Всеки изминал ден излизат нови и нови абсурди непривични за клуб, който има историята и се смята за гранд. Последният случай е връх на безсилието при “червените” в момента. Централният и титулярен защитник Апостол Попов от няколко дни е с контузия. Бранителят получи травмата при равенството 1:1 с Черноморец миналия кръг, когато се сблъска със съотборника си Килиан Шеридън.

Цяла седмица Попов тренира на облекчен режим, треньорският щаб не иска да го натоварва, за да не усложни състоянието му. В клуба няма 300 лева за магнитен резонанс, който да покаже в подробности контузията на защитника. До мача с Локомотив (Пловдив) в събота Стойчо Младенов и помощниците му ще се молят оттокът да спадне и да вдигнат Апостол на крака с обезболяващи инжекции. И без това наставникът едва събира 11 титуляри, след като на клуба е наложена забрана за картотеки.

Припомняме, че в последните дни заради предстоящите преговори около смяната на собствеността "Титан" тотално спря да дава пари. Стигна се до там, че преди няколко дни в клуба пристигна фактура на стойност 510 лева за минерална вода, която нямало кой да плати. Няма пари за витамини и възстановяване, както и за обяд./БЛИЦ