БЛИЦ пита: Как ще завърши срещата ни с Унгария?

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националният селекционер на България Младен Кръстаич говори на пресконференция преди гостуването на Унгария на „Пушкаш Арена“. Двубоят е утре (27 март) от 21:45ч. българско време.

Кръстаич обяви, че може да направи промяна в защита. Специалистът най-вероятно няма да разчита на Петко Христов, който е получил удар срещу Черна гора при загубата с 0:1.

„Имахме много тежък мач срещу Черна гора, в който играчите се измориха много. Имахме само два дни за почивка. Психологически се надявам да се справим с предстоящия двубой, защото имаме план за него. Отборът на Черна гора заслужаваше да победи в миналия мач. Унгария е сложен съперник. Надявам се, че ще успеем да си поправим грешките, които допуснахме в миналия двубой. Отборът ни е съставен от много млади играчи и за всеки един от тях тези двубои са голяма мотивация“, заяви Кръстаич.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Не сме в много добра ситуация след загубата от Черна гора. Петко Христов получи удар. Ние обаче имаме голям брой млади и амбициозни играчи, които искат да се доказват и да играят за българския национален отбор. Имам План Б, дали печелиш или губиш, винаги трябва да имаш резервен план“, коментира националният селекционер.

„Очаквам Унгария да има сериозна поддръжка от своите фенове по време на двубоя. Отборът има много добри и качествени футболисти, които са готови да накажат всяка твоя грешка. Ние трябва да покажем добра реакция срещу това, което ни показва съперника“, заяви Кръстаич.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК