Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов беше доволен след постигнатата минимална победа с 1:0 над Пирин (Гоце Делчев) и най-вече от факта, че избраниците му спечелиха трите точки. Треньорът на "армейците" специално похвали Мамади Сидибе, записал дебют днес с червения екип.

"Това е футболът, затова е привлекателен и интересен. Направихме отлично първо полувреме, създадохме много голови положения, но ни липсваше класа, за да решим по-рано мача. Второто полувреме е нормално да има малко напрежение, особено след 65-ата минута", коментира Младенов.

"Отдавам го на прекалено голямото желание да победим. От първата до последната минута отборът даде максимума от себе си. Това, че си допуснал след 65-ата минута голям брак, го отдавам и на сприхавостта от резултата. Съперникът можеше да изравни, но и ние можехме да вкараме втори гол още първото полувреме и да решим мача. Трите точки са много важни в този момент", каза наставникът на ЦСКА.

Младенов похвали дебютанта Мамади Сидибе, който в Гоце Делчев беше на терена цял мач. "Впечатляваща фигура. Познаваме го от Висшата лига. Той е футболист, който пълни терена. Атаката ни придобива съвсем друг вид с него. С неговото присъствие атаката ни става много по-мощна. С помощта на халфовете, мисля, че успеваемостта при Сидибе ще бъде пълна", каза Младенов.

"Ние също можем да кажем, че имаме претенции към съдийството. Дузпата беше очевадна. Мисля, че съдиите се справиха днес", добави наставникът на ЦСКА.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ