Героят за ЦСКА от вечното дерби с "Левски" (1:0) Серж Нюаджи също е контузен. Това съобщи треньорът на "армейците" Стойчо Младенов, който потвърди новината на БЛИЦ от по-рано, че и Тодор Янчев е с травма. Сърцатият халф и Нюаджи са под сериозна въпросителна за гостуването на Черно море. Мачът от 12-ия кръг на "А" е събота от 14:30 часа на "Тича". Под въпрос е и Мишел Платини, който още не е напълно възстановен.

„Очаквам да победим във Варна. Ще подходим с необходимото уважение към съперника, тъй като Черно море е клуб с традиция и авторитет. Клуб, с когото трябва да се съобразяват всички в България. Не само на „Тича“ имат проблеми, ние също. Днес се контузиха Тодор Янчев и Серж Нюанжи", съобщи Стойчо Младенов.

"Платини пък не е напълно възстановен. Но това са реалностите и двата отбора ще излязат с това, което имат в наличност. Ако се възстановят навреме, въпросните футболисти ще попаднат в групата", добави наставникът на ЦСКА на брифинга си преди гостуването във Варна.

"Тревното покритие на „Тича“ не ме притеснява. То е еднакво и за двата отбора. Един добър футболист трябва да е способен да се приспособява максимално бързо към условията, в които се намира. Вярно е, че теренът до голяма степен ще изравни силите, но това не зависи от нас", каза Младенов.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА