Стойчо Младенов беше бесен след нулевото равенство с Марек в Дупница. Треньорът на ЦСКА потвърди разкритието на БЛИЦ отпреди дни, че домакините ще бъдат стимулирани с пачки от Лудогорец, ако изкопчат нещо от "армейците".

Младенов е недоволен от отсъжданията на рефера Александър Костадинов, който даде дузпа за ЦСКА, но Жуан Фелипе я пропусна в 75-ата минута.

"Доминирахме през цялото време. Създавахме голови положения, но не успяхме да ги вкараме. Най-после съдията да направи грешка и да ни даде дузпа, след 30 мача... Е, осмелиха се да ни дадат дузпа", каза Младенов веднага след равенството.

"Ама то всичко си е перфектно в този мач. Гледахме ги Марек срещу Лудогорец. Бяха перфектни тогава, все едно бяха на театър. "Господари на ефира" излъчиха какво стана тогава, ще ги помоля пак да направят скечове. Превръщаме българския футбол в една селяния", огорчен е Младенов.

"Ние вече отстъпваме и се прекланяме на каузата... националната кауза. Миналата година им оскъпихме титлата, а тази година още повече ще я оскъпим явно. Очаквам същото, което днес видяхме. Всички се подчиняват на каузата. Вече три години подред, вече четвърта. Българският футбол го обръщаме на цирк, но ние сами сме си виновни за това нещо", добави треньорът на ЦСКА.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите