Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов похвали отбора след победата с 5:0 над "Ботев" (Враца).

"Добра проверка, в която видях хубави неща. Контролата я направихме най-вече заради Платини и Карачанаков, които изостават игрово. Харесаха ми и част от юношите, които познавам. Затова ги вземам в първия състав. Някои от тях обаче няма как да играят при нас и ще бъдат преотстъпени", коментира треньорът след проверката, състояла се на стадион "Българска армия".

"Аз никога няма да се противопоставя на феновете, никога, разберете. Нека не коментираме повече декларации, подписи и такива работи. Да говорим само за отбора", допълни Младенов на въпрос дали е слагал подписа си под декларация на ръководството срещу феновете.

Спецът продължи да бъде предпазлив в изказванията си относно обстановката в съблекалнята и селекционната политика.

"Питайте ме нещо за играта. Не искам да говоря по други теми. Веднъж направих едно признание и станаха проблеми. Дали има ред и дисциплина в съблекалнята?! Питайте футболистите. Каквото зависи от мен, го правя", каза Младенов.

"Не знам дали ще има още нови попълнения. Питайте ръководството. Вече два месеца повтарям едно и също и мисля, че вие започвате да се убеждавате, че съм прав. Липсва ни офанзивна мощ. Нямаме човек, който да направи последния пас и да вкара гола. За двамата нови - Лукас Силва и Серж Нюадзи, не ме впечатлиха, с нищо не могат да ни помогнат, но ако шефовете преценят, ще останат", каза легендата.

На въпрос на БЛИЦ как се е почувствал в часовете преди мача с Мура (0:0), когато не успя да събере пълна група футболисти, Младенов отговори: "Не ме питайте", вдигна рамене и с усмивка напусна пресконференцията.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ