Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков призова феновете на "червените" да имат повече уважение към собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов. Шефът дори призова Димитър Ангелов - Дучето да започне да дава пари за ЦСКА и заедно с приближения му Иво Иванов - Главата да управляват ЦСКА.

"Естествено, че ме притеснява, че има напрежение между фенове и ръководство. Привържениците са важни за нас и имаме нужда от тяхната подкрепа. Надявам се, че ще постигнем единомислие с тях. Аз предлагам на Дучето да започне да дава пари за ЦСКА и да види какво е. Нека си назначи Главата за изпълнителен директор. Трябва да има уважение и признателност към собствениците, които покриха много дългове", заяви Венци Живков.

"Ще оправим всичко с Черноморец и Мишел Платини ще играе в Европа. За реванша с Мура няма как да го картотекираме, но след това всичко ще бъде наред.  Има 3-4 неща за изчистване на "Българска армия", но вярвам, че ще ги оправим и ще играем там", допълни изпълнителният директор на "червените".
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ