Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира след спечелената контрола с 1:0 над "Ботев" (Враца), че Мишел Платини едва ли ще бъде уреден с картотека за вечното дерби с "Левски", което е на 20 октомври от 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Седмицата беше натоварена - с тренировки, с контроли. Сега играхме с "Ботев" (Враца), следва гостуване в Ниш на Раднички. Това ще бъде завършек на седмицата, подготовка за следващия мач в шампионата. Доволен съм от футболистите, от движението и желанието им. Не бих отличил никого. В тези две контроли ще им дадем почти едно и също игрово време, за да бъде натоварването еднакво", каза Младенов, който говори и за предстоящото вечно дерби с "Левски": "Върху психиката ще си говорим. Футболистите осъзнават какво значи този мач за всички наши фенове."

"Много ми се иска Платини да бъде на мое разположение, но към този момент това не може да се осъществи. Ако Платини играе срещу "Левски", аз ще бъда най-щастливият, но се съмнявам. Не вярвам да стане до края на полусезона", заяви Младенов за казуса с Мишел Платини, който все още не може да бъде използван от спеца, тъй като БФС не го картотекира.

"Познавам качествата играчите, не работя с тях от два дни. Съставът за дербито ми е ясен горе-долу на 99%. При всички положения има умора. В днешната контрола се получи това, което търсехме", добави наставникът на ЦСКА.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА