Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов логично беше в минорно настроение след отпадането за Купата на България. "Червените" отстъпиха с 1:2 при гостуването в Монтана и се сбогуваха с турнира още на 1/16-финалите. След отпадането Младенов отчете, че днес на терена са липсвали характери, а момчетата му не са играли с нужната мотивация.

"Трябва да искаме извинение и прошка от феновете ни, които и днес ни подкрепиха и бяха с нас. Нямаше и помен обаче от това, което работехме в последните мачове и тренировки. Трябва характер, а днес характерите липсваха", започна Младенов пред камерата на "Диема" веднага след мача.

"Не е единственият случай, когато отбор от втора дивизия отстранява отбор от първа. Ние обаче не трябва да допускаме това нещо. Да, 70-80 процента от играчите ни са чужденци, но те трябва добре да знаят за какво се борят. ЦСКА винаги преследва титла, купа и евротурнири, но днес го нямаше манталитета ни на победител. Просто бяхме една разруха, днес не показахме нищо", добави Младенов.

"В последствие на мача се появиха проблеми, не само с Якуб Дивиш. Максималното, което можеше да направим бяха три смени. Не можем да реагираме и да сменим пет човека. Никой не е очаквал, че точно тук ще загубим. Липсата на мотивация бе решаващия фактор", продължи треньорът на ЦСКА, който за гостуването в Монтана не можеше да разчита на контузените Валентин Илиев и Александър Тунчев - "Вальо си е Вальо. Той е капитанът, той дава тонът в мачовете. Ние отвън колкото и да викаме, трудно може да променим нещата. Това, което можеше да променим бе в игровото време."

"Феро е от най-добрите български треньори. Не знам защо толкова време беше без работа. Където отиде, винаги свършва много работа. Мисля, че и той, и Георги Василев, могат много да допринесат за българския футбол", каза Младенов.

"Липсваше мотивация, това ясно се видя. Нямаше ги характерите днес. Надявам се в неделя срещу Берое в Стара Загора да има променя. Много ми се искаше да продължим и за Купата. ЦСКА си е ЦСКА. Ние винаги трябва да се борим за първите места", добави специалистът.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите