Треньорът на Монтана Ферарио Спасов похвали футболистите си за сърцатата игра и заслужената победа с 2:1 над ЦСКА след продължения. Лидерът в "Б" група ликува на "Огоста" и се класира на 1/8-финалите за Купата на България.

"Отличен мач за нас, играхме с много голямо настроение. Издържахме физически, създадохме доста ситуации пред вратата на ЦСКА и мисля, че футболът, който играхме в много моменти се хареса. Моите адмирации към момчетата, които на този тежък терен направиха всичко възможно, за да спечелят", коментира Спасов пред микрофона на "Диема".

"Заедно с треньорския щаб добре контролираме ситуацията, смените бяха удачни. Момчетата заслужават много аплодисменти от фенове и от мен, заслужено спечелихме", добави Феро.

"В най-смелите си очаквания не съм предполагал, че 120 минути ще се надиграваме с ЦСКА като равен с равен. Изцедихме силите си. Чакаме следващия съперник в турнира. Не е много благоприятен жребият, когато се играе в два мача, защото трудно стават изненади, ако се паднеш със силен противник", завърши Ферарио Спасов. 

Купа на България - сезон 2014/2015