Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви на пресконференцията си преди реванша с Мура, че за първи път в кариерата си изпада в подобна ситуация, в която ще има на разположение само 13 полеви футболисти.

Както е известно, срещата в Словения завърши при резултат 0:0 и утре от 20:00 часа предстои решителен двубой на Националния стадион "Васил Левски". Легендата обаче има големи проблеми със състава, задълбочили се още повече, след като и Иван Бандаловски отпадна от сметките му поради контузия.

"За първи път изпадам в подобно положение. Никога не ми се е случвало да имам толкова малко полеви футболисти и резерви преди официален мач, камо ли в Европа. Банално е, но ще кажа следното: За това сме ЦСКА, и трябва да се справим. Трудностите ще накарат футболистите да се мотивират още повече и да разберат, че двубоя никак няма да е лесен", обясни моментната ситуация в отбора Стойчо Младенов.

"Знаете, че не определям трансферната политика. Каквото сметнат за добре собствениците, това да направят. Не мога да коментирам дали Иван Бандаловски ще бъде продаден. Факт е, че привлякохме тримата от Локомотив (Пловдив) (б.р. - Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн и Сержиньо). Дали ще има други?! Не мога да кажа. Но нали знаете - при липса на дъжд и росата задоволява", коментира Младенов.

"Райс Мболи все още не е подписал, но тренира с нас. Надявам се до петък всичко да е ясно. Валери Божинов поддържа форма с нас, но и за него нищо не мога да ви кажа. Едва ли има отбор в България, който да не желае футболист от неговата класа", сподели още треньорът на ЦСКА.

"Надявам се, че публиката ще ни подкрепи от първата до последната минута. Когато се върнах в ЦСКА, им обещах някои неща. Спазвам ги, а и те ме подкрепят. Казах на феновете, че е по-добре да се обединим в едно цяло. Да подкрепят отбора и да не коментираме странични неща", заяви Младенов.

"Нека не подценяваме Мура - те не пуснаха гол в три мача от Европа. Нека подходим сериозно към противника и му отдадем нужното уважение", завърши легендата.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ