Стойчо Младенов има огромни затруднения преди реванша с Мура, за който може да разчита на едва 14 полеви футболисти и вратар. В същото време обаче на заниманието тази вечер на "Васил Левски" ЦСКА тренира с цели 25 играчи.

В сериозната група бяха и най-новите попълнения - Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн и Сержиньо. Както е известно, обаче тримата и другите нови в ЦСКА няма как да бъдат използвани от Стойчо Младенов за реванша с Мура. Евентуално той ще може да разчита на тях в следващия кръг на Лига Европа, когато вече ще бъдат картотекирани в УЕФА. Преди това обаче "червените" трябва да си свършат работата и да елиминират скромния тим от Словения. Реваншът е утре от 20:00 часа на "Васил Левски".

В днешната тренировка взеха участие общо 10 футболисти, които Стойчо Младенов не може да използва за мача с Мура - тримата от Локомотив Пловдив, вратарите Райс Мболи (не е картотекиран в УЕФА) и Анатоли Господинов, Килиън Шеридън (наказан), Мишел Платини, Тенгариня, Лукас Силва и Серж Нюаджи (също без картотеки за евротурнирите).
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ