Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път се поклони на феновете на "армейците", които направиха така, че любимците им да се чувстват като у дома си при гостуването на Литекс. "Червените" взеха трите точки от Ловеч след гол на Маркиньос и стартираха с победа в новото първенство. Младенов остана реалист след успеха. Спецът призна, че предстои много работа и е все още в начален стадий на изграждането на отбора.

"Няма какво да се заблуждаваме, ние сме в началния стадий на правенето на един отбор. Това, което ни липсваше срещу Зимбру, днес късметът ни покри. Има много неща, които има да свършим. Ще бъде трудно. Първият сезон ще бъде подобаващ на предишния. Единиците ги имаме, оттук нататък трябва да изграждаме отбор", заяви Младенов.

„Някои хора по-късно влязоха. Това ни затруднява максимално. Евала им правя, че се раздават максимално. Едно голямо благодаря на феновете, просто са незаменими. Нашите фенове са шампиони. За тях сме готови да умрем на терена", благодари Младенов на ултрасите на ЦСКА.

„Мисля за Зимбру, защото и двамата ни стопери са контузени. От игралите днес само на Супусета мога да разчитам. Това, което беше силата на нашия отбор миналия сезон - играта в защита, трябва отново да изградим добра защита. Надявам се оттук нататък да се стабилизираме във всяко отношение. Сега изграждаме нов отбор. Имахме проблеми, особено по фланговете. Знам, че трудно се прави отбор. Още по-трудно се гради и стил", продължи Младенов.

"Надявам се Тони Силва бързо да се възстанови. Тунчев и Крачунов ще ни трябват много, защото други стопери нямаме“, каза спецът.

„Една победа ти дава самочувствието, още повече срещу отбор като Литекс, който от 4 години само се надгражда. Това е един от най-добрите отбори в България“, отчете Стойчо Младенов.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите