Националите по футбол съвсем пощръкляха покрай плеймейтките, с които делят един хотел в Правец. Най-сексапилните българки се готвят за традиционния конкурс и не спират да се щракат пред двата отбора - първи и младежки.

"По цял ден ходят из хотела по хавлии. Махат ги, после се щракат голи. Ние сме по-улегнали, но младежите направо полудяват", заяви пред "Стандарт" футболист от националния отбор по футбол.

За всеки случай Лотар Матеус обаче е наредил тимът му да се храни в отделна столова. Плейбоите Благо Георгиев и Валери Божинов засега странят от сексбомбите. Нападателят на Парма в момента дели едно легло с бившата носителка на титлата "Мис Плеймейт" Николета Лозанова, която беше открехната за светския живот от друг национал - Николай Михайлов.

Не 21, а значително по-малка цифра сексбомби изкушават националите в Правец, но има за цял отбор плюс треньора Матеус. Чаровните девойки са 12, уточниха организаторите на конкурса "Мис Плеймейт 2010".

"Не знам какви забрани е наложил г-н Матеус, но и за нас изненадата не беше неприятна, тъй като се стараем да изчистим имиджа на тези момичета. Както спортистите си гонят задълженията, така и миските не искат да бъдат разсейвани", каза за "Стандарт" маркетинг мениджърът на "Плейбой" Силвия Чапарова.

Тя добави, че най-горещият конкурс в държавата ще се състои вероятно на Никулден и този път гласуването ще става през сайта на списанието. "Ще бъде глас народен, глас божи", уточни Чапарова. /БЛИЦ