Националът Ивелин Попов с усмивка на лицето сподели, че той и съотборниците му не обръщат внимание на плеймейтките, с които делят един хотел в Правец.

"Ние сме тук, за да си вършим работата. Момичетата са тук, за да си правят фотосесии. Не бъркаме двете работи. Всеки си върши неговата. Имаме си красиви жени, не обръщаме внимание на плеймейтките. Ние сме верни на половинките си, отговорни хора сме", заяви Попето.

Попето започна пресконференцията си в типичния си весел стил, питайки - "На сватба ли сме?"

"В съблекалнята не коментираме ситуацията с Валери Домовчийски. Той си я е коментирал с треньора. Не мога да взимам страна в този случай. Всеки в неговата глава си има виждане и сам си преценява какво да прави. Обстановката е доста добра, има настроение. Това сигурно се дължи на последните ни два добри резултата. Очаквам срещу Сърбия утре да се получи добър мач и излизаме само и единствено за победа", каза играчът на турския Газиантепспор.

Попето бе категоричен, че националите няма да търсят реванш за загубата от западните ни съседи в Белград през 2008 година с 1:6. "Не търсим никакъв реваншизъм. В момента в отбора от участниците в онзи мач има към 5-6 момчета, а около 15 сме нови. Излизаме да защитим името си и името на България. Газиантеп? В този тим се чувствам добре. Играя и това е много добре. В последните две срещи ме използваха като централен нападател, а преди това съм излизал и по двата фланга. Станислав Ангелов ще ни липсва срещу Сърбия утре. Пелето е интелигентен и добър футболист. Лидери? Има достатъчно - Мартин Петров, Благой Георгиев, Чавдар Янков. Те имат опит и ще ни поведат напред. Свикнахме с треньора Лотар Матеус и се стремим да изпълняваме това, което ни казва. Втори лагер ни е с него и усещам мотивация в гласа му, което ни помага. Той върна усмивките по лицата ни", каза още Попето. /БЛИЦ