Една дузина футболисти да преминат пробен период в Пирин (ГД), който започва подготовка утре в 18:00 часа. С отбора ще тренира и младежкия национал Атанас Дреновички, който обаче не е ясно дали ще остане, тъй като интерес към него проявява и Локомотив (София).

Треньорът Яков Папарков отказва да назове евентуални нови имена с които се преговаря да не подсеща останалите отбори за тях. Днес той изгледа контролата на Локомотив (Пд) и Ягодина (0:0) на комплекс „Пири” край Банско, а желанието му е да привлече ненужния на “смърфовете” Драги Коцев.

Специалистът успя да уговори евентуална контрола с пловдивските „железничари” след двата мача с холандския Витес от евротурнирите.

Пирин ще бъде на лагер в Банско от 12 до 21 юли. Първата проверка, която ще изиграят там е с Динамо (Москва) на 7 юли. Днес Пирин (ГД) успя да уреди още една контрола с Беса (Албания) на 1 август.

Останалите контроли, които бяха обявени с Локомотив (Сф) на 14 юли в Самоков, с Берое на 10 юли в Смолян както и със Спартак (Плевен) на 18 юли, с Черно море на 21 юли ,с Арис (Лимасол) на 4 август в Банско остават не променени.