Младата звезда на Лудогорец Доминик Янков говори пред клубната телевизия на деветкратните шампиони преди първия полуфинал за Купата на България. Разградчани гостуват на ЦСКА от 19:30 часа тази вечер.

"Лудогорец не само е готов за двубоя с ЦСКА за Купата на България, но и за останалите мачове в първенството. Вярвам, че ще се представим отлично. Готови сме. Паузата в първенството няма да се отрази лошо на отбора. Момчетата са тренирали здраво, по два пъти на днес. Ние бяхме с националния отбор. Всички сме в кондиция. Аз се чувствам добре, във форма. В Анталия се представих добре, отборът също, което е важно", заяви роденият в Канада футболист.

"Не ни притеснява фактът, че ЦСКА има нов треньор. Готвим се да играем по най-добрият начин. Да направим това, което треньорът иска. Важното е ние как ще се подготвим. Този сезон е доста интересен. Има много силни тимове в първата шестица. Срещу нас всеки се хвърля здраво. Първенството е силно. Във всеки мач трябва да се борим за победата. Има още доста мачове. Във всеки двубой трябва да правим това, което треньорът иска, и да побеждаваме", каза още младокът.

"Надявам се да повторя представянето си от предишния мач с ЦСКА на "Армията". Дано да играя, ако играя, винаги давам най-доброто от себе си. Ще бъде интересен и труден мач за нас. Аз съм сигурен, че ако играем нашата игра, ще спечелим.

Имам още много да се уча, все пак съм на 20 години. Гледам на всяка тренировка да се уча от добрите футболисти и да се подобрявам", заяви халфът.

"Вярвам, че един ден български национален отбор ще играе на голям форум. Има много талантливи момчета в България", добави Янков.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството