ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Централният защитник на Арда Алекс Петков ще играе в нов отбор през следващия сезон. Договорът на бранителя изтича и няма подновен, тъй като националът иска да продължи кариерата си на друго място.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Интерес към Алекс има от няколко наши и чуждестранни клубове. Най-упорити за момента са тимове от Полша, Белгия и Гърция, разбра БЛИЦ. Не липсват такива и от България, но Петков е категоричен, че предпочита зад граница.

БЛИЦ научи и друго – скоро Алекс ще стане татко за втори път. Неговата съпруга Богомила, дъщеря на бившия армеец Методи Деянов, го дари със син Матей през октомври 2021 година. Сега двамата чакат още една рожба най-късно до месец. Това също ще има основно значение коя ще е следващата футболна дестинация на снажния бранител. 

„Има интерес към сина ми, но не мога да изпадам в конкретика“, лаконичен беше пред БЛИЦ бащата на Алекс – Милен Петков, който също е носил екипа на ЦСКА и е огромен приятел с Методи Деянов още преди да станат сватове.

Алекс получи повиквателна за предстоящите европейски квалификации на националния отбор с Литва и Сърбия този месец. Вероятно след въпросните два мача ще има повече яснота относно новия му отбор. 
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!