Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Днес е денят “Х” за ЦСКА, в който по всичко личи ще бъде начертано новото бъдеще на “армейския” клуб. БЛИЦ вчера първи съобщи в публичното пространство, че руският гигант “Газпром” и американски инвестиционен фонд са на път да образуват консорциум, който ще има за задача да извади ЦСКА от тежката криза.
 
В ранния следобед днес в един морски град представители на българската държава, на “Газпром” и на американския фонд ще седнат на масата за преговори заедно с шефове на ЦСКА. Именно там, край морето, ще бъдат решени много важни и ключови въпроси, свързани с най-титулувания ни отбор.
 
БЛИЦ вече съобщи и другата новина – че Христо Стоичков ще стане президент на ЦСКА. Камата ще бъде информиран по телефона от представител на българската държава за случващото се в морския град. Въпросният представител е много близък на Ицо и е депутат в Народното събрание.
 
“По принцин всичко вече е решено, но остава да се уточнят някои детайли. Смея да твърдя, че предстоят добри дни за феновете на ЦСКА. Нека те бъдат търпеливи и единни”, призова пред БЛИЦ един от инициаторите на срещата.