Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Добрите дни за ЦСКА май наближават. Сигурни източници на БЛИЦ разкриха, че в момента вървят преговори на най-високо ниво с американски инвестиционен фонд, руския гигант “Газпром” и родни бизнесмени, които ще станат спонсори на “армейския” клуб. Не е изключено последните  да вземат и част от акциите на ЦСКА. Разговорите се движат на възможно най-високия етаж на държавата.
 
Очаква се за президент на клуба да бъде назначен Христо Стоичков. Камата, който в момента е на Олимпиадата в Лондон, трябва да даде окончателния си отговор до дни. При положение, че той се съгласи, ще напусне автоматично треньорския пост в Литекс. Зад идеята Ицо-президент стои известен депутат, който е близък със Стоичков и е основен инициатор за предстоящите реконструкции в ЦСКА.
 
БЛИЦ припомня, че преди няколко месеца Ицо отново бе на крачка от президентския трон в ЦСКА. Тогава обаче сделката между “Титан” и Гриша Ганчев се провали в последния момент, което попречи на Камата да заеме високия пост на “Армията”.
 
Според непотвърдена информация най-късно до понеделник ще се появи официална позиция относно предстоящите промени в ЦСКА. Някои твърдят, че не е изключено това да се случи още утре или в петък.