Брадли де Нойер се превърна в герой за ЦСКА при победата с 2:1 над ЦСКА 1948, вкарвайки изключително ценен и красив гол в 87-ата минута.

Трябва да се отбележи, че 24-годишният нидерландски десен бек не е сред футболистите, които често се разписват.

Де Нойер е професионален футболист вече шест години, след като дебютира на 5 август 2016 г. за Дордрехт при равенството 1:1 срещу Ос в нидерландската втора дивизия.

До момента бранителят е изиграл почти 200 мача. Конкретната бройка е 198 срещи. За тези двубои Брадли де Нойер се е разписал ... два пъти, включително попадението му във вратата на ЦСКА 1948.

Преди да вкара във вратата на Даниел Наумов с изстреляния снаряд извън наказателното поле, Де Нойер бележи дебютното си попадение преди половин година.

Навръх националния празник на България – 3 март, нидерландецът е точен за Виторул (Констанца) при победата с 2:0 над Ботошани. Тогава Де Нойер бележи второто попадение за тима от черноморското крайбрежие.

Любопитното е, че и тогава защитникът е точен в самия край на мача. Разписва се в десетата секунда на добавеното време след пробив отляво.

Не бива да се пропуска факта, че въпреки ролята си на защитник, Брадли де Нойер има сериозен принос в офанзивен план. За своите 198 мача в професионалния футбол, той е направил 16 асистенции.

Голът на Брадли де Нойер за Виторул (Констанца) може да се види на 5:49 минута от видеото

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа