Един от най-известните мениджъри в света Жорже Мендеш чрез своята агенция „Gestifute“ e предложил футболист на Локомотив (Пловдив) на Валенсия, пишат медиите в Испания. Сайтът besoccer.com обяви списък с четирима играчи, които Мендеш е дал на "прилепите" за нови попълнения до края на трансферния прозорец като сделки, които могат да осъществят в последния момент.

Сред тях е бранителят на "смърфовете" Диниш Алмейда (25 г.), който е клиент на агенцията. С Мендеш работят куп звезди - Кристиано Роналдо, Бернардо Силва, Диого Жота, Едерсон, Фабиньо, Рубен Невеш, Анхел ди Мария, Хамес Родригес и други.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

В списъка влизат още три потенциални попълнения - Жоао Карвальо (Нотингам), Гуга (Фамаликао) и Ксами (без отбор). В доклада се казва, че Алмейда е направил силен двубой срещу Тотнъм, въпреки че бе изгонен за игра с ръка на голлинията, спирайки попадение.

Защитникът дойде на "Лаута" през септември 2019 година като играч на Монако. Той веднага се наложи в тройката в отбрана в схемата на Бруно Акрапович. Понякога е използван и като ляв халф-бек. Алмейда е носил още екипите на португалските Беленензес и Брага, както и гръцкия Ксанти. Там той бе играл за последно, преди да подпише с Локо (Пд). Бил е под наем от Монако, който държеше правата му тогава.

До момента португалецът има 30 мача и 3 гола за "смърфовете" в първенството, за Купата на България има 7 срещи и 1 попадение, както и 2 срещи в Лига Европа. Развитие около евентуален трансфер на Диниш Алмейда се очаква до края на седмицата, пише още besoccer.com, като новината бързо се разпространи из социалната мрежа „Twitter“.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​