Футболистите и цялото ръководство на Нефтохимик обявиха своята единодушна позиция спрямо треньора Людмил Киров чрез трибуната на колегите от Novapress.

Той сензационно беше уволнен, след като не пускал в игра сина на техническия директор на клуба Манол Иванов.

„Искаме категорично и твърдо да застанем зад нашия ТРЕНЬОР Людмил Киров. Казваме ТРЕНЬОР, защото за нас той е човекът, който накара нас футболистите и феновете на Нефтохимик да повярват в спасението. Той и останалата част на спортно-техническото ръководство събудиха живинката в спортен Бургас и показаха, че някои на пръв поглед невъзможни неща като например оцеляването на отбора могат да станат възможни. Людмил Киров събуди бургаската спортна общественост с работата си с отбора и ние го подкрепяме БЕЗРЕЗЕРВНО и на 100%.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Има два мача до края и теоретичните шансове за спасение на отбора са все още живи. Борбата ще бъде жестока до самия край. Людмил Киров е нашият треньор и заради нас – футболистите и ръководството, както и заради феновете, трябва да преглътне горчивината от събитията през вчерашния ден и да се опита да помогне на Нефтохимик да запази професионалния си статут.

Да, очевидно къщичката ни не е толкова подредена, както се казва, но Нефтохимик заслужава да бъде при професионалистите и борбата трябва да продължи до самия край.

Люси, върни се обратно в Бургас, защото имаме обща кауза и обща цел – спасението на Нефтохимик.

От ВСИЧКИ футболисти на клуба и ръководството на Нефтохимик.