Председателят на Съдийската комисия Димо Момиров заяви в интервю за БЛИЦ, че е чел конско на четиримата наказани рефери, с които проведе среща.

"Разговарях с Цветан Георгиев, Ангел Ангелов, Радан Мирянов и Ахмед Ахмед. Накарах им се и им казах, че грешките, които допускат са недопустими. Дано не са умишлени, защото става много лошо, ако е така. Те видяха, че и аз мога да показвам картони. Вдигнах им по един жълт. Те да си правят изводите", заяви пред БЛИЦ Момиров.

"Изобщо не ме интересува, че Цветан Георгиев е име в съдийството ни. Скоро ще му дам шанс за изява, може би в "Б" група. Но, ако отново сгреши, ще изхвърчи от нарядите", закани се Момиров.

"Започвам да давам шанс на млади момчета, в които има хляб. Днешното дерби Литекс - Левски го поверих на Ивайло Стоянов, който досега не е свирил толкова завързан мач. Надявам се да не ме подведе. Много скоро той ще стане и международен рефер. Ивайло има огромно самочувствие, което е важно за всеки съдия. Той ми гарантира, че в момента мисли само и единствено да се доказва на терена, а не за сватбата си", каза още Момиров пред БЛИЦ.

Както е известно, Ивайло Стоянов и русокосата му приятелка Фотка станаха известни покрай играта "Моята голяма телевизионна сватба", където стигнаха до финала на надпреварата, организирана от bTV.

Момиров ще бъде днес на Градския стадион в Ловеч, където от 18:00 часа стартира срещата Литекс - Левски. "Утре пък ще съм на "Армията", където дебют в "А" група ще направи Вихрен Манев. Това момче си заслужи наряд в елита и се надявам да покаже на какво е способен", завърши Момиров.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА 22 КРЪГ С ТОЧНИ ДАТИ И ЧАСОВЕ