Монтана ще играе в Своге днешната си контрола със Спортист. По предварителна уговорка срещата трябваше да бъде на стадион “Огоста”. Заради падналия дъжд теренът е наводнен и за да бъде съхранен, ръководствата на двата тима се договориха мачът да бъде в Своге от 16:00 часа, пише “Меридиан Мач”. Другият вариант бе Правец.
 
Утре Монтана играе втора контрола с Ботев (Криводол). По всяка вероятност мачът ще се играе на стадиона в село Краводер. Засега е ясно, че ще бъде от 15:00 часа. Трима футболисти на елитния тим със сигурност пропускат проверките.
 
Десният защитник Георги Мечечиев е на инжекции и получи допълнителна почивка. Днес той ще трябва да се появи на ст. “Огоста”, за да може клубният лекар да види какво е състоянието му. Мечечиев получи травма на бедрото по време на мача с Черноморец (0:0) и бе принудително заменен.
 
Заради контузия в глезена на десния крак в този мач по-рано излезе и Мирослав Иванов-Шуменския Деко. С болки в кръста и коляното е таранът Мирослав Иванов. Двамата адаши тренират на облекчен режим./БЛИЦ