Временният наставник на ЦСКА Дани Моралес коментира победата на своя тим над Монтана с 2:1.

“Можехме доста по-рано да приключим мача. Създавахме ситуации, но когато дойде моментът да завършим, не го правехме. Неспокойствие, нямаше концентрация. Поздравления за Монтана, но ние дойдохме да вземем трите точки. Не беше лесно след загубата в Лига Европа, но поздравления за момчетата, че се раздадоха докрай", започна треньорът.

"Целият отбор работи за една ситуация, да изкараме един човек да е сам срещу вратаря, но до сега стражът винаги хваща по 90% от тези положения. Не е лесно, разбира се, но трябва да сме по-спокойни, по-амбицирани, че в такива ситуации нещата ще се получат.

Али Соу работи много, помага на отбора, пресира, знам, че има един Господ и той гледа неговата работа. Полага труд всеки ден", каза още Моралес.

"Аз искам само едно - да видя на лицата на тези футболисти усмивка. Има много напрежение върху тях. Има 1-2 дни да си почиват, да си гледат семейството, да се радват на децата си, да не мислят за футбол и когато ги събираме, да знаят че няма да е лесно и нещата продължават”, завърши Моралес.