ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Съсобственикът на ЦСКА  Юлиан Инджов е задействал продажбата на акциите си (33%), научи БЛИЦ.

Само преди няколко дни написахме, че има вероятност това да се случи. Сега БЛИЦ получи потвърждение, че строителният предприемач се оттегля от „червения“ клуб, където близо две години не е инвестирал пари.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Мястото на Инджов в ЦСКА ще бъде заето от български бизнесмен, научи още БЛИЦ. 

Отделно има първоначални преговори и с чуждестранен консорциум, който също ще влезе в клуба от Борисовата градина. Новина, която БЛИЦ също написа. Очаква е това да се случи най-рано през лятото, докато българският бизнесмен ще стане акционер съвсем скоро. 

За лятото е планирана и първата копка на новия стадион, в чиято инвестиция ще участва както новият акционер в ЦСКА, така и въпросният консорциум.

„Имаше забавяне заради цените на повечето строителни материали. Сега те се нормализираха. Всичко по стадиона е задвижено и ще има само радостни мигове за феновете ти“, гарантираха наши източници от ЦСКА.

За финал БЛИЦ ще добави, че новината ни за привличането на скандинавски защитник е на крачка от осъществяване.  Става въпрос за норвежки или датски футболист, играл в шведски тим – бивш съотборник на Сонко от Левски и приятел на Джонатан Линдсет. 
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК