Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци поздрави тима след спечелената шеста Суперкупа на България. "Орлите" надвиха Левски след дузпи, а в редовното време мачът завърши 2:2.

„Всяка победа е сладка. Аз съм по-щастлив от това, което видях на терена. Видях хубав мач между два от отборите в най-добра форма. Надявам се всяка седмица да има такива мачове в България. В началото на годината целите ни са високи. Момчетата опитват да се борят, да работят и да играят всеки ден за голямата цел – Шампионска лига, шампионска титла и Купа. За съжаление, тази година не играхме на плейоф в Шампионска лига. Ние като ръководство сме горди с тези млади момчета, защото те стигнаха до Лига Европа, където отборите, с които ще играем, са на ниво Шампионска лига. Искам да благодаря на тези момчета, които са далеч от семействата си, но въпреки това се борят за победи“, сподели Моци след мача.

„От началото търсим нови, но беше тежко. Надявам се до края на трансферния прозорец да вземем тези играчи, които иска треньорът. Затова ние всеки ден се борим да свършим тази работа. Аз съм сигурен на 100%, че треньорът ще е доволен от групата, която ще има“, добави бившият защитник.