Защитникът на Лудогорец Козмин Моци не определя като специален за себе си мача със Стяуа. Бранителят бе част от местния съперник Динамо (Букурещ) и отлично познава отбора, срещу когото ще играе. Утре вечер "орлите" излизат в първа среща от плейофите за влизане в Шампионската лига.

"Не мога да определя като специални мачовете със Стяуа. Най-важното е да се класираме за групите на Шампионската лига. Доволни сме от факта, че първата среща е в Букурещ. Очаквам стадионът да бъде пълен, а напрежението голямо. Но ние трябва да се готови за това, което ни очаква.

Не знам дали нашият отбор е по-добър. Едно е сигурно - ще направим всичко по силите си, за да се класираме. Не мога да определя Стяуа като фаворит, въпреки че противникът притежава сериозен опит в европейските турнири. Те са много добър тим, но ние също имаме шанс. Напрежението е върху Стяуа.

Не исках точно този тим да ни се падне, защото съм наясно колко силен съперник е Стяуа. В крайна сметка стана това, което трябваше да се случи и очаквам зрелище в тези двубои", каза Моци в интервю пред УЕФА.

Представянето на българските отбори в Европа - ТУК!