“Левски” се споразумя с македонеца Даниел Мойсов за договор. Уточнена е заплатата на централния защитник, който ще подпише контракт за следващите 2 години. Почти сигурно той ще взима по 15 хил. евро на месец на "Герена", пише “Труд”. Футболистът ще получи и т. нар. пари "на ръка" за подписа, като те вероятно ще бъдат 50 хил. евро. Официалният договор обаче все още не е парафиран, като за момента става дума само за предварителен рамков контракт.

Мойсов е обвързан с Войводина (Нови сад) до края на 2012 година. Футболистът предпочита оферта от Западна Европа, но такава за момента няма, затова той почти сигурно ще приеме предложението на “Левски” и ще заиграе при "сините".

Даниел дори бе готов да тръгне веднага след Коледа да подава отрано документи за работна виза, но от "Георги Аспарухов" го спряха, тъй като са наясно, че по празниците у нас нищо не става бързо в родната администрация. Все пак всичко необходимо е подготвено и е напълно възможно веднага след Нова година той да бъде обявен като първото сериозно ново попълнение при "сините".