Наставникът на Литекс Станимир Стоилов остана доволен от победата с 4:1 над Беласица като каза, че неговите играчи не са подценили противника въпреки слабото начало на мача. Националният селекционер сподели, че няма шанс Ивелин Попов да помогне на България в световната квалификация с Ейре на 6 юни.

"Стана интересен мач. Добър за нашия отбор. В началото имахме проблеми, инкасирахме гол. Допуснахме една грешка при подаването, след това и доброто отиграване на Мариян Огнянов. След това ние имахме положения. По-класният отбор победи. Ако си бяхме вкарали положенията, щеше да ни е много по-спокойно. Не сме подценили Беласица, момчетата играха сериозно. Просто имахме проблеми в атаката", каза Стоилов след срещата с "комитите".

"Нормално бе младите да получат шанс, при положение, че и резултатът бе в наша полза", допълни Мъри.

"Играем до края на шампионата. Ще гоним победите, естествено и мислим и за финала за Купата на България. Не сме само ние арбитри в спора между Левски и ЦСКА за първото място, но ще играем за победи", продължи пред "Гонг" Стоилов.

"Ивелин Попов ще започне да тренира в края на месеца. Да се разчита на него за мача на България с Ейре е несериозно", завърши националният селекционер на България.