Треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов призова своите възпитаници да положат максимимални усилия, за да тръгнат по възходяща линия от мача с Литекс. Двубоят от 16-ия кръг на "А" група е утре от 14:40 часа, а както вече стана ясно, срещата ще се играе без публика заради наказание на "жълто-черните".

В последните три кръга "Ботев" (Пд) не успя да победи, записвайки загуби с 2:3 от Локо (Сф) и 0:1 от "Левски", както и равенство 1:1 с аутсайдера Пирин (Гоце Делчев). Заради слабото представяне напоследък вчера имаше среща на върха в пловдивския клуб, след която беше обявено, че се гласува доверие на Стоилов и целта пред отбора този сезон е класиране в евротурнирите.

Мъри е категоричен, че липсата на публиката утежнява задачата пред отбора утре, но въпреки това очакванията на специалиста са играчите да вложат всичко от себе си в търсене на успеха.

"Трябва да положим всички усилия в преследването на победата. В последните мачове не показваме играта, която искаме. Надявам се да преодолеем този спад и от мача с Литекс да започнем да демонстрираме формата от началото на сезона. Всички заедно трябва да преодолеем този момент", коментира Стоилов пред клубния сайт на "Ботев" (Пд).

"Футболистите трябва да дадат всичко от себе си и да покажат амбиция да тръгнат във възходяща линия. Искам да подобрим значително динамиката в играта и да си върнем настроението. Трябва да опитаме да се доближим до максимума на възможностите си. Наказанието да играем без публика е доста тежко за нас, но нашият отбор може и трябва да се справи с това", добави Мъри.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ