Старши треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов изрази недоволството си от част от съдийските отсъждания в срещата с Локомотив (София), спечелена с 2:1.

„Имаше прекалено много удари с лакти, които не приемам. Съдията трябва да се справи с тези неща. Не може да има на терена хора с кървави лица, а да не отсъдиш фаул”, недоволстваше Мъри, визирайки една ситуация в 50-ата минута, когато Минев бе ударен в лицето от Павлов, а съдията не отстъди нарушение. Впоследствие Минев получи и картон заради реплика към съдията.

„Общо взето съм доволен от отбора, стана интересен мач, имаше доста единоборства и желание от двата отбора да спечелят. Нашата победа е заслужена, трябваше по-рано да решим мача, една грешка допуснахме и ни вкараха. Пожелавам на Локомотив да си спечелят мачовете до края и да останат“, каза още Стоилов.

„Ако ние печелим и нашите конкуренти губят, нормално е да имаме надежди за класирането в евротурнирите. Надявам се да играем добре и така да дойде класирането в Европа“, допълни специалистът.