Треньорът на Анортозис и бивш селекционер на “лъвовете” Станимир Стоилов може да подсили тима си с още български национали. Според местните медии, Мъри и шефовете му в клуба от Ларнака ще оглеждат играчите на Лотар Матеус по време на днешната контролна среща между Кипър и България. Двубоят започва в 20:00 часа.

В Антортозис вече играе националът Станислав Ангелов, но Пелето няма да вземе участие в днешния двубой. Вчера Станимир Стоилов и асистентът му Цанко Цветанов посетиха тренировката на българския отбор.
 
Очаква се ложата на “Антонис Пападопулос” - стадиона на Анортозис, заедно със Стоилов да бъдат президентът на клуба Кикис Константину, генералният мениджър Андреас Браксимис и членът на борда на директорите Андреас Константину.
 
Тимът от Ларнака ще търси подсилване на редиците си за следващия сезон, предвид евентуалното участие в европейските клубни турнири.  Според предварителните прогнози, кипърският клуб ще се съсредоточи върху защитниците и халфовете на националния отбор на България./БЛИЦ