Треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов използва момента и захапа тима на Лудогорец. “Канарчетата” излизат срещу шампионите в среща от 29 кръг на “А” група, която е в сряда.

„Ако тръгнем като други отбори да правим фойерверки, до никъде няма да стигнем, гаранция ви давам. Ще има една година силно... Както се казва първо ахо-ихо, пък после тихо.

Видяхте Лудогорец – силен отбор миналата година с може би най-добрия футбол, а тази година загуби всичко. Предпочитам по-сигурните стъпки, отколкото някакви скокове”, коментира Стоилов, който удари по разградчани, които получиха тежък удар от “Левски” в битката за титлата.

„Предполагам, че за Лудогорец е ясно, че първенството вече е приключило. Добре е за българския футбол, че има нов шампион – отбор с по-добър коефициент за Европа”, каза Стоилов.

„Приказки от рода „ние ще сме шампиони още дълги години” са само колкото да не заспиваме. Всякакви видове такива изхвърляния трябва да са подплатени с добра игра на терена”, коментира Мъри изказването на Иво Тонев.