Треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов не остана удовлетворен от прекалено индивидуалната игра на своите футболисти през първото полувреме на контролата с Раковски (2:2). Мъри призна, че е доволен от показаното като за първа проверка през лятото.
 
“Имахме идея да видим всички наши футболисти и момчетата, които сме дали на Раковски. През първото полувреме имаше едни добри 15 минути, а след това прекалено индивидуална игра на всички играчи. През второто полувреме показахме по-добра организация и по-добра дисциплина – и на младите, и на всички. Доволен съм като за първа контрола, тъй като искахме да видим в какво кондиционно състояние са играчите и да знаем къде трябва да работим”, заяви Стоилов.
 
“Събрахме доста млади играчи при нас и в Раковски. До края на подготовката ще се опитаме да изберем кои от тях ще продължат в “Ботев”, а другите ще ги развиваме в Раковски. Някои от юношите, които бях с нас първия лагер ще ги вземем и на втория в Линдабрун. Някои сигурно ще отпаднат. Утре ще определим групата. Имаме нужда от по-голяма конкуренция в състава и мисля, че ще успеем да привлечем още играчи до края на трансферния прозорец”, допълни Мъри.