Ивелин Попов изненадващо попадна в групата на Литекс за дербито с ЦСКА, което е утре от 17:00 часа на Градския стадион в Ловеч. Както е известно, капитанът получи тежка контузия при загубата с 1:3 от Черноморец в Бургас, след което се наложи да претърпи операция.

Станимир Стоилов се надява Ивелин Попов да помогне за евентуалната победа над ЦСКА, която още утре може да направи Левски шампион. Преди срещите от 28-ия кръг "сините" са лидери в класирането с 67 точки и приемат Миньор (Перник), докато "армейците" имат 65 в актива си.

За Литекс срещу ЦСКА няма да могат да играят Пламен Николов и Крум Бибишков. Първият е контузен, а нападателят - наказан.

Групата на "оранжевите" е от 17 човека, тъй като Станимир Стоилов ще вземе допълнително един играч от отбора на юноши старша възраст на Литекс, които в събота гостуват на ЦСКА в 1/8-финал от Републиканското първенство.

Групата на Литекс за дербото с ЦСКА: Вратари - Голубович, Тодоров; защитници - Барт, Ив. Петков, Панов, Венков, Занев, Манолев; полузащитници и нападатели - Шандор, Кишишев, Сандриньо, Том, Дока, Диего, Нифлор, Цветанов, Ив. Попов.