Треньорът на „Ботев” (Пд) Станимир Стоилов призна след поражението с 0:3 от Литекс в Ловеч, че мислите на всички в отбора са насочени към финала в турнира за Купата на България срещу Лудогорец. Мъри изтъкна, че е разочарован от част от играчите, а във връзка с бъдещето си обеща да говори, „когато му дойде времето”.

„Не само мислите на футболистите бяха насочени към финала, но и нашите на треньорите. Имахме стратегия да запазим някои от футболистите. Първите 20-30 минути не бяхме на терена и от там дойде негативният резултат. Мисля, че мислите на отбора изцяло са насочени към финала (б.р. в турнира за Купата на България срещу Лудогорец). Давам шанс на всички футболисти, за да мога да избера тези, които са най-добре подготвени. Изравнихме играта през втората част обаче получихме гол. Всеки, който получава шанс трябва да го оправдава. Не съм доволен от част от играчите”, сподели след мача Стоилов.

Според статистиката Мъри Стоилов има на сметката си 200 мача в А група, като 133 от тях са спечелени и само 30 загубени. „Наистина като статистика сега научавам това. Радва ме. Доволен съм, разбира се. Това е заслуга и отбора и треньорите, които работят с мен. Дано да продължавам да трупам още по-добри резултати”.

„На този етап съм в Ботев, имам си договор и го изпълнявам. Ще разберете всичко, когато му дойде времето”, коментира Мъри на въпрос за бъдещите си планове.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ