Българският национал и звезда на Литекс Симеон Славчев си пожела да заиграе заедно с Димитър Бербатов в Монако. 20-годишният полузащитник остана доволен от победата с 3:0 над „Ботев” (Пд) и вярва, че „оранжевите” ще се представят много добре в евротурнирите през следващия сезон.

„Бербатов е класен, много класен футболист, който играе с фантазия. За мен ще е огромно удоволствие да играя с него, огромно", отговори Славчев на въпрос дали би искал да играе в Бербатов.

„В последните мачове играем добре и имаме потенциал да направим нещо значимо в европейските турнири. Резултатът ни накара да се отпуснем и при 2:0 не играхме достатъчно качествено. Като цяло, слабо второ полувреме. Аз лично си давам слаба оценка за втората част", коментира халфът мача с „канарчетата”, в който той отбеляза първия гол.

"Ще видим какво ще стане през лятото. Стъпил съм на земята и от няколко мача играя добре, с изключение на второто полувреме днес. Ще видим дали ще остана в Ловеч. Нека не казваме "хоп" преди да сме скочили. Да победим в следващите два мача, а после ще разберете", допълни националът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ