Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди мача на "сините" срещу ЦСКА 1948 в сблъсък от 8-ия кръг на efbet Лига.

"Като работа, като тренировки сме свършили работа. Мачът е утре, трябва да се подготвим по най-добрия начин. Имаме идеи за състава, но утре ще вземем последното решение. Няма футболист, който със сигурност ще отпадне от групата. На този етап всички играчи имат шанс да играят утре", започна той.

"ЦСКА 1948 показа добра игра в последния кръг при новия треньор. Имаше труден старт, но този отбор не заслужава позицията, в която се намира. Отборът играе добър футбол", добави още Стоилов.

"Не е коректно да коментирам нещата около футболисти, които имат договори. Не мога да отговоря на въпроса за нападателя на Марица. При нас няма ситуация "Анисе".

Ще има още нови лица в треньорския щаб. Имаме разговори, но на този етап това са хората, с които ще работя. Надявам се обаче да направим най-доброто за Левски", коментира опитният специалист.

"Нямам съмнения дали ще имаме подкрепа. Нашата публика ще очаква добра игра и победа. Отборът трябва да отговори на нивото и желанието на привържениците. Трябва да играем по най-добрия начин, за да ги радваме. Искам да видя добра игра и стил, който отборът да гради. Естествено е, че искам и да побеждаваме. На терена ще играят двата отбора, а няма да е битка между мен и Киров", завърши Стоилов. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022