Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов наруши близо едногодишното си мълчание, след като напусна „сините“.

Мъри, който в момента води турския Гьозтепе, говори ексклузивно пред Подкаста „Код Спорт“, където разкри причините поради които си тръгна от „Герена“. Той призна, че вече не поддържа връзка с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков.

„Не сме се чували, откакто си тръгнах. Вече няма за какво да се чуваме. Нищо не ми тежи, всеки си избра неговия път“, категоричен бе Стоилов. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Избягах заради скрити управляващи и изпуснати управленци. Така бягах 13 години от спуснати бащици. За периода, в който бях в Левски, игрово изравнихме Лудогорец и надминахме ЦСКА, които 4-5 мача нямаха голово положение срещу нас“, каза още наставникът. 

Целият разговор със Стоилов в Подкаста „Код Спорт“ продължава повече от час и половина. В него специалистът говори открито за всички проблеми в „синия“ клуб, разкри защо си е тръгнал от „Герена“, какви са отношенията му с бившия изпълнителен директор на „сините“ Иво Ивков и дали би се завърнал някога отново начело на Левски. Мъри се върна към моментите начело на националния отбор и скандалът с Димитър Бербатов и говори за новото предизвикателство в треньорската си кариера.