Станимир Стоилов е на път да уреди свой съгражданин в кипърския Анортозис, разбра БЛИЦ. Защитникът Борислав Стойчев има шанс да се озове на Острова на Афродита след края на сезона.

В момента роденият в Хасково бранител носи екипа на Миньор. От началото на пролетния полусезон Стойчев се представя блестящо за тима от Перник. 24-годишният бранител играе двойка централен защитник с Даниел Златков. Бившите младежки национали се представиха на висота в последните 3 мача на "жълто-черните", в които не падна гол във вратата на тима.

Станимир Стоилов вече е провел разговор със Стойчев и му е казал, че ако продължава с добрите си изяви, ще направи всичко възможно да го вземе в Анортозис.

Играчът е известен с това, че е любимец на бившия наставник на "Левски", Литекс и националния отбор. Именно Мъри взе на "Герена" съгражданина си от родния Хасково. Стойчев обаче не успя да се наложи при "сините". След това защитникът беше пратен във Видима-Раковски, а по-късно мина още през Черноморец, Сливен и Любимец, за да се озове тази зима в Миньор. /БЛИЦ

2.jpg