Националният селекционер Станимир Стоилов продължава да връща в "А" тима позабравените имена. БЛИЦ научи, че с повиквателна за предстоящите световни квалификации с Ейре и Кипър е Радостин Кишишев. Тази зима Тинката се завърна у нас, подсилвайки Литекс.

34-годишният Кишишев за последно игра за "А" тима на 17 октомври 2007 година, когато си вкара нелеп автогол в евроквалификацията с Албания в Тирана, завършила 1:1.

По-рано днес Мъри обяви имената на 13 национали, които играят в отбори зад граница. Изненадата бе завръщането на Чавдар Янков в "А" тима. Любопитното е, че той не е играл професионален футбол заради операция на менискус от 7 декември, но въпреки това е сред повиканите. Другите, които се завръщат за "трикольорите" са Валери Божинов и Игор Томашич.

До дни Станимир Стоилов трябва да обяви още шестима футболисти от родното първенство. Очаква се това да бъдат Ивелин Попов и Станислав Манолев от Литекс, Георги Петков и Живко Миланов от Левски, както и Йордан Тодоров от ЦСКА. Мъри все още не е взел окончателно решение за Кирил Котев, който нищо чудно този път да бъде заменен от съотборника си Иван Иванов. /БЛИЦ